Annonce


Annonce

Annonce

Koeman om Real Madrid: Der er straffespark

La Liga - 21. december 2020




Ronald Koeman dukkede i dag op til pressemøde forud for morgendagens udekamp mod Valladolid, hvor Barca igen-igen har noget at bevise efter et sløjt resultat hjemme mod Valencia i weekenden. Dagens pressemøde bar blandt andet præg af situationen i Baskerlandet for nyligt.

Her tog Eibar imod Real Madrid og madrilenerne kom hurtigt på 0-2 før Eibar fik scoret til 1-2. Med det resultat og få minutter igen, opstod der en mærkværdig situation, da Sergio Ramos klart havde hånd på bolden, men selv efter at have tjekket VAR, afviste dommeren og siden scorede Real Madrid til 1-3 og vandt kampen. Koeman blev bedt om at sætte ord på situationen.

- Jeg forstår det ikke. Jeg sagde nogle ting efter vores kamp mod Real Madrid, som jeg ikke vil gentage. Men 9 ud af 10 dommeren ville give straffespark til Eibar. Det ved vi alle, kom det fra Koeman, som fulgte yderligere op:

- Jeg kan give min mening omkring det - ligesom alle kan det - og i min verden er det et straffespark. Dommeren og hans team tog den omvendte beslutning og det respekterer jeg, da de har et svært arbejde, men spørger du mig, så er det straffespark.

Real Madrid-præsident Florentino Perez nævnte efter kampen, at Real Madrid på ingen måde får hjælp af VAR, men i stedet bliver de gang på gang snydt. Det valgte Koeman at ignorere: Det er bedre ikke at svare, lød det fra Koeman. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman om Real Madrid: Der er straffespark

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder