Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zidane: Koemans ord irriterer mig

La Liga - 23. december 2020
Zidane: Koemans ord irriterer mig

©


I sidste spillerunde overraskede det mange, at Sergio Ramos kunne tage hånden til hjælp inde i feltet uden af Eibar fik tilkendt et straffespark selv efter at have set hændelsen igennem på skærmen på sidelinjen. Dagen efter lagde Ronald Koeman ikke skjul på sin frustration.

Hollænderen gjorde det klart, at 9 ud af 10 dommere ville give straffespark i situationen og han var totalt uforstående over for hvorfor der ikke blev dømt straffespark. I går dukkede Zinedine Zidane så op til pressemøde forud for Real Madrids kamp i aften mod Granada og her forsøgte franskmanden at afvise påstanden om, at Real Madrid får hjælp på banen.

- Det irriterer mig (Koemans ord) for jeg plejer aldrig at snakke om dommerne. De er en del af gamet og nogle gange dømmer de rigtigt og andre gange forkert. Spillerne laver også fejl, det gør alle, det er en del af livet. Dommerne forsøger bare at gøre deres arbejde, som i øvrigt er svært at udføre, forklarede Zidane.

- Jeg har ikke tænkt mig at grave dybere ned i Koemans ord. Vi har en vigtig kamp mod Granada; en meget krævende kamp, og det er alt, som jeg tænker på.

- Men det er sandt, at vi i hver kamp har været uheldige med straffespark (imod sig). Men jeg fokuserer ikke på det. Det er kun kampen mod Granada, som har vores fokus nu. Det vigtigste er, at vi fortsætter vores form, som er god, og derfor skal vi have tre point.

Før Real Madrids kamp i aften er madrilenerne fem point foran Barca med samme antal kampe spillet. Real Madrid rykker dog op på 15 kampe i aften og kan rykke otte point fra Barca.

Du kan læse Koemans udtalelse her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder