Annonce


Annonce

Annonce

Madrilensk avis roser velspillende Pedri

La Liga - 23. december 2020




Pedri er ved at få banket sit navn godt fast på den store fodboldscene og han indgår helt klart i Ronald Koemans plan. Den unge spiller, som fyldte 18 år sidste måned, høster roser fra alle verdenshjørner og efter sin assist i går kunne Hugo Cerezo fra Marca ikke holde sig tilbage med roserne.

Det er ellers sjældent, at de madrilenske aviser har noget positivt at skrive om Barca - og endnu mere i denne tid, hvor meget lidt har fungeret for catalanerne. Til gengæld var alt godt i aftes, da Barca besejrede Valladolid med 3-0 på udebane og det var blandt andet efter en forrygende oplæg fra Pedri til Messi. Netop de to er blevet nye legekammerater på Barcas mandskab.

- Han er endelig blevet 18 år og behøver ikke længere at forlade Camp Nou i en taxa. Der er ingen i Barcas trup, som forstår Messi som Pedri gør det, og det siger rigtig meget. At snakke Messis sprog kræver, at man er rigtig god - og det er Pedri, skriver Cerezo fra Marca og følger op:

- Han har lang vej endnu før han kan blive anset som en af de store i Barca, men hans assist til Messi går allerede verden rundt og hvis EM stod for døren næste måned, så ville Luis Enrique helt sikkert have det svært med ikke at udtage Pedri.

Det, som Pedri typisk roses for, er sin modenhed på banen. Han er rolig på bolden og ligner en spiller, der har en masse års erfaring på banen til trods for sin alder. Der er intet at sige til, at Koeman hyppigt bruger ham og i denne sæson er det blevet til 19 kampe.

Koeman selv håber på, at Pedri kan bygge endnu mere på sit spil og blive mere målfarlig og stå for de afgørende afleveringer. Det så vi en prøve på i går, da han på fornem vis assisterede Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Madrilensk avis roser velspillende Pedri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder