Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Afviste Messi-bud på 1,9 milliarder kr.

Nyheder - 25. december 2020
Laporta: Afviste Messi-bud på 1,9 milliarder kr.

©


Joan Laporta håber på, at han næste måned vinder præsidentvalget i Barca således at han kan være med til at bygge klubben op igen efter at Josep Maria Bartomeu har efterladt den i ruiner. I et interview med EFE fortæller Laporta åbent om hele Messi-situationen, som om nogen fylder meget eftersom han ønskede at forlade klubben i sommers.

- Det vil helt sikkert hjælpe Messi med en beslutning hvis han fornemmer, at man kommer med et stort og vindende projekt. Det er det vigtigste for ham. I den forbindelse har jeg et overtag i forhold til de andre kandidater; jeg har nemlig Messis tillid. Han ved, at jeg har levet op til alt, hvad jeg har lovet ham. Jeg vil være præsident igen for at kunne give ham et sportsligt projekt samt en økonomisk bud så han føler sig komfortabel igen.

- Inter-præsident Massimo Moratti bød 1,9 milliarder kroner. Ved et privat møde, med kun fire mand til stede, fortalte Moratti mig, at han var meget interesseret i Messi og at han var klar til at byde stort. Det var i 2006, men vi vidste, at Messi skulle være omdrejningspunktet i klubben og selvom vi løbende fik mange bud på ham, så afviste vi dem alle. Klubbens finansielle situation har forbedret sig med Messi på banen for Barca.

- Om Messi kan fortsætte med at tjene 700 millioner kroner om året ved jeg ikke. Når jeg kommer ind i klubben igen er det nødvendigt at kigge på alle tal. Men jeg tvivler på, at økonomien er afgørende for ham.

- Messi er den type spiller, som tjener flere penge til klubben end han selv tjener. Det havde jeg fornøjelsen af at se da jeg var præsident. Messi har en enorm betydning for klubbens omsætning når sponsorer byder ind og når vi skal på tour.

- Lige så snart, jeg ved, hvad jeg kan tilbyde ham, så gør jeg det. Det, som jeg med sikkerhed ved, er, at han uden tvivl vil overveje hvilket som helst bud fra os for at blive i klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder