Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Buffon: To øl er mere end nok, Messi!

Nyheder - 25. december 2020
Buffon: To øl er mere end nok, Messi!

©


Efter at Lionel Messi overgik Pelé som den mest scorende spiller for samme klub med 644 mål, søsatte Budweiser en kæmpe kampagne, hvor de producerede 644 øl. Hver flaske havde et nummer på svarende til Messis mål og de blev alle sendt ud til de målmænd, som Messi har scoret mod.

Det betød, at legendariske Buffon også modtog to øl med nummer 514 og 515 påtrykt og i den forbindelse valgte Buffon at lave en lille videohilsen.

- Det her er min lille gave fra Lionel Messi. De repræsenterer mål nummer 514 og 515 i hans Barca-karriere. Jeg husker stadig de to mål fordi, at jeg måtte lide den aften Barca vandt 3-0 mod os. Men jeg kan ikke benægte Messis storhed og det samme med Barcelona, specielt den aften på Camp Nou.

- Mit ønske er nu, at dette er slutningen af min kollektion. Okay, Lionel? Jeg regner med dig. To er mere end nok, siger Buffon i videoen med et glimt i øjet.

Se videoen herunder
Som en sidenote til Messis enorme bedrift, mener madrilenske Marca stadig at Messi 'kun' står noteret for 643 mål. I sæsonen 2012/2013 scorede Messi nemlig mod Athletic Bilbao i en 5-1-sejr, men Marca mener, at der var tale om et selvmål af Amorebieta til trods for at dommer Mateu Lahoz noterede Messi for målet - og at det rent officielt tilhører Messi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder