Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Minguella: Henter Haaland til Barca

Transfermarked - 30. december 2020
Minguella: Henter Haaland til Barca

© Getty Images


Der er godt gang i arbejdet blandt præsidentkandidaterne til det kommende præsidentvalg i Barca næste måned. Flere af kandidaterne er hele tiden i medierne for at snakke sin sag og senest er det Josep Maria Minguella, som ifølge Sport er klar til at hente Erling Haaland i Dortmund.

Minguella er blevet udvalgt som sportsdirektør såfremt Emili Rosaud vinder præsidentvalget og Minguella har ikke tænkt sig at holde på sine guldkorn.

- Vi kender til samtlige betingelser (hvis man skal hente Haaland). Hvis vi vinder valget, så ringer jeg til Mino Raiola og accepterer betingelserne, fortæller Minguella ifølge Sport og bekræfter dermed at han allerede har været i tale med Haalands bagland omkring en mulig handel.

Om Kylian Mbappé
- Mbappés situation er mere kompliceret, da hans kontrakt udløber året efter. Vi kender til situationen og vi har allerede forhørt os.

Rosaud om Minguella
- Han har imponeret mig med sin ekstreme fodboldviden. Han er blaugrana helt ind i hjertet og han var blandt andet med til at hente Maradona, Stoichkov, Rivaldo, Romario og Messi.

Spørgsmålet er nu om Emili Rosaud vinder valget så Minguella kan gøre sine ord til virkelighed. Der er præsidentvalg i Barcelona den 24. januar 2021.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder