Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi bør stå bag Koeman

La Liga - 31. december 2020
Laporta: Vi bør stå bag Koeman

©


Barca har utvivlsomt været dårligt spillende under Ronald Koeman og man må skuffende gå ind til det nye år på sjettepladsen langt fra de øvrige tophold. Ikke desto mindre er præsidentkandidaten Joan Laporta ude i medierne for at opmuntre spillerne og ikke mindst Koeman, som har mødt voldsom kritik.

Koeman kritiseres typisk for ikke at have fundet sin gallaopstilling så langt inde i sæsonen og desuden ændrer han formation til nærmest hver kamp. Spillerne har svært ved at tilpasse sig, og det mener mange er det største problem. Ikke desto mindre kan en plads i Champions League 16.-delsfinale give et kæmpe boost, mener Laporta.

- Resultaterne og spillet skal nok blive bedre. Jeg ønsker kun at stå bag Koeman for at hjælpe med at stabilisere situationen. Vi har tabt mange point i ligaen, men der er fortsat lang vej endnu. Hvis vi kommer til Champions Leagues 16.-finaler vil det give ekstra styrke, fortæller Laporta.

- Historisk set har Barca skabt en masse store comebacks, så det gælder om at opmuntre og støtte op omkring spillerne. Vi har helt sikkert spillere, som kan ændre den nuværende situation og skabe en vindermentalitet, fortæller Laporta videre.

Selvom Laporta åbent står bag Koeman, så er hollænderen ikke Laportas foretrukne træner. Koeman er udmærket klar over, at løbet med al sandsynlighed er kørt for ham når en ny præsident lander i klubben.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder