Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Mange spillere skal være mere effektive

La Liga - 2. januar 2021
Koeman: Mange spillere skal være mere effektive

© FC Barcelona


Ronald Koeman mødte pressen i dag forud for morgendagens udekamp mod Huesca og her indledte han med at ønske godt nytår og sende tanker afsted til den tidligere Barca-mand Eusebio, som er indlagt på hospitalet i Valladolid efter et voldsomt fald derhjemme.

Herefter blev fokus rettet mod kampen og flere af journalisterne ønskede at vide mere omkring Koemans tanker i forbindelse med den manglende skarphed foran målet. Det kommer blandt andet efter at man kun scorede 99 mål i løbet af hele 2020. Til sammenligning scorede Messi alene 91 i 2012 mens hele holdet bombede 180 mål i nettet i 2015.

- Alle kampe er komplicerede da der er stor konkurrence og det er uanset hvor i tabellen man befinder sig. Vi skal være forberedte og spille en god kamp. Som hold skal vi forbedre adskillige aspekter.

- Messi har det fint. Han trænede både den 30. og 31. december, hvor alle ellers havde fri, men han er ivrig efter at vende tilbage og han har det rigtig godt nu. Der er mange spillere, som skal være mere effektive - inklusiv midtbanespillerne, det er ikke kun Griezmann. Vi er det hold, som skaber flest chancer.

- Ja, Messidependencia lever fortsat. Det har været tilfældet i mange år, da Messi har reddet holdet mange gange. Det er derfor, at han er verdens bedste fodboldspiller.

Koeman har Messi til rådighed i morgen efter at argentineren så kampen mod Eibar fra lægterne netop som han var vendt hjem fra Argentina.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder