Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Coutinho er ude i tre måneder

Skader - 2. januar 2021
Officielt: Coutinho er ude i tre måneder

Barca indleder året med en trist nyhed. Philippe Coutinho er ude i de kommende tre måneder og det ødelægger klubbens plan om at sælge ham. Coutinho har på intet tidspunkt formået at tilspille sig en fast plads på holdet og klubben har derfor sat ham til salg denne måned.

Han fik ellers tanket godt med selvtillid i Bayern München, som med afstand var det bedste hold gennem hele 2020 med kun ét enkelt nederlag til Hoffenheim. Ellers gjorde de rent bord og det bidrog Coutinho til. Men selv efter at han er vendt hjem til Barca, har han ikke formået at slå sig fast på holdet.

Han blev skiftet ind i opgøret mod Eibar, men formåede ikke at spille kampen til ende, da han mærkede smerter i det ene knæ. Det blev han opereret for i dag, lørdag, og lægerne kunne straks afsløre, at brasilianeren er ude i de kommende tre måneder.

Det eneste positive, som Barca kan tage med er, at man næppe kommer til at betale yderligere 20 millioner euro til Liverpool. Barca har slet ikke den slags penge i disse stramme tider, men det var ellers en sum penge, som englænderne kunne se frem til såfremt Coutinho rundede 100 kampe for Barca. Han står i dag noteret for 90 kampe.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder