Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny Real-sejr: Barca længere fra toppen

La Liga - 3. januar 2021
Ny Real-sejr: Barca længere fra toppen

©


Barca skal til at tage sig sammen på banen hvis de skal gøre sig forhåbninger om at kæmpe om titlen når sæsonen er ved at være slut. Man har længe været bag topholdene i La Liga og egentlig kæmper man for at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League.

Typisk indleder Barca en sæson med masser af mål, godt spil og en plads blandt de øvrige tophold. Men i denne sæson har Ronald Koeman ikke formået at få noget som helst ud af sin trup. Man sidder på en skuffende sjetteplads med bare 25 point efter 15 kampe og efter at Real Madrid i aftes slog Celta Vigo med 2-0, er man nu hele 11 point fra toppen.

Forskellen mellem Barca og Real Madrid på nuværende tidspunkt er dog at Barca har to kampe i hånden i forhold til madrilenerne. Skulle Barca vinde disse to kampe, vil pointforskellen dog stadig være fem point - men intet er givet på forhånd hvis man tager Barcas sæson i betragtning.

Til gengæld må man ikke se bort fra Atletico Madrid, som virkelig har skudt med skarpt i denne sæson. De har kun spillet 14 kampe og har dermed én kamp i hånden i forhold til Barca og hele tre i forhold til Real Madrid - og de har formået at skrabe hele 35 point sammen. Det er målene, som vinder kampene i sidste ende - men Atletico Madrid har med afstand ligaens bedste forsvar og har kun lukket sølle fem mål ind i 14 kampe. Tættest på kommer Sevilla med 11 mål lukket ind.

Til sammenligning har Barca lukket hele 15 mål ind - altså ét mål pr. kamp.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder