Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eusebio opereret efter voldsomt fald

Nyheder - 3. januar 2021
Eusebio opereret efter voldsomt fald

© FC Barcelona


Den tidligere Barca-spiller og assistenttræner Eusebio Sacristán fik den værst tænkelige start på det nye år. Netop inden, at 2020 blev til 2021, måtte han hastes til et hospital i Valladolid efter et voldsomt fald hjemme i eget hus. Det viste sig, at han havde fået en blodprop.

Ifølge El Norte de Castilla gennemgik Eusebio en 3-timers lang operation og blev siden observeret, da man altså fandt ud af, at faldet opstod som følge af en blodprop. Eusebio har siden 2019 boet i Valladolid, hvor han i øvrigt er opvokset, efter at han havde trænet Girona. Før det var han forbi nogle større klubber.

Han var træner i Celta Vigo ligesom han også prøvede sig selv af hos Barcas B-hold samt Real Sociedad. I sin aktive fodboldkarriere spillede han intet mindre end 267 kampe for Barca ligesom han også var forbi Atletico Madrid og Celta Vigo før han i 2002 stoppede sin karriere i Valladolid, hvor det hele startede i 1982.

Efter at han lagde støvlerne på hylden stiftede han en fodboldskole i Valladolid for børn i 6-12 års alderen og fra 2003 til 2008 var han en del af Frank Rijkaards trænerstab i Barca. I 2011/2012 vendte han retur til Barca for at træne B-holdet, da Luis Enrique forlod klubben til fordel for AS Roma.

Selvom han er Valladolid-mand ind til hjertet, så er han en stor Barca-mand og vandt da også 11 titler undervejs i sin Barca-karriere. Hos Valladolid vandt han Copa de la Liga i 1984 ligesom han i februar og november 2016 blev kåret som månedens træner i La Liga.

Ifølge El Pais er operationen gået godt og der har siden været positive tegn fra Eusebio.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder