Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Vi kan ikke lukke kampene

La Liga - 4. januar 2021
Ter Stegen: Vi kan ikke lukke kampene

©


Marc-André ter Stegen havde en stille aften på kontoret, da Barca søndag aften mødte Huesca på udebane. Det var først i anden halvleg, at han så mere til bolden, da Barca tydeligt blev mere trætte og opdækningen missede. Efter opgøret lagde han da heller ikke skjul på noget som helst.

Han kan glæde sig over tre point og et nyt clean sheet - det sjette i sæsonen - men spillet generelt var ikke til UG og specielt ikke skarpheden oppe blandt angriberne.

- Det er tydeligt, at vi ikke kan lukke kampene. Det er noget, som vi skal arbejde på for at kunne forbedre. De tre point er meget vigtige for at starte året godt, men vi måtte lide i kulden, men netop disse kampe kan i sidste ende vise sig at være afgørende, forklarede Ter Stegen på flydende spansk efter kampen fra sidelinjen og fulgte op:

- Vi skal forbedre vores præcision i afslutningerne, for overordnet set spillede vi en seriøs kamp - specielt i første halvleg. Der er mange kampe tilbage i januar og hvis vi kan fortsætte med at vinde, specielt på udebane, så kan vi kæmpe med om titlen, kom det optimistisk fra keeperen.

Med sejren er Barca 10 point bag topholdet Atletico Madrid, som i øvrigt har en kamp i hånden mens man er otte point bag Real Madrid på andenpladsen, som har spillet én kamp mere end Barca.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder