Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman prøver igen: Vi skal vinde udekampene

La Liga - 4. januar 2021
Koeman prøver igen: Vi skal vinde udekampene

©


Ronald Koeman måtte svede i kulden i aftes mod Huesca, da han fra sidelinjen måtte se sine spillere brænde adskillige chancer for til sidst at lide, da der kun stod 0-1 på måltavlen efter Frenkie de Jongs mål. Han er dog ikke i tvivl om, at Barca skal vinde januars svære udekampe. Det samme var tilfældet i december, hvor man havde fire hjemmekampe i træk.

I december havde man i alt fem hjemmekampe og Koeman var af den overbevisning, at de skulle vinde for at holde sig tæt på toppen og samtidig sikre førstepladsen i Champions Leagues gruppespil, men man tabte 3-0 til Juventus, man fik kun 2-2 mod Valencia og slutteligt kun 1-1 mod Eibar. Nu prøver han igen at opmuntre spillerne til at hente sejre på udebane her i januar.

- Udover de sidste 20 minutter, så spillede vi en god kamp. Vi skabte mange chancer til at score endnu flere mål og lukke kampen. Men vi måtte lide en smule, men jeg synes, at vi forsvarede os godt. Hvis man ikke lukker kampene, så sker disse ting, forklarede Koeman og fulgte op:

- Jeg stoler på alle mine spillere. Hvis jeg spiller med tre angribere, så skal jeg træffe et valg mellem Braithwaite og Griezmann og i denne kamp mente jeg, at Braithwaite passede bedre ind, men der er mange kampe for Griezmann at spille endnu.

- Huesca gjorde det svært for os, da de spillede meget kompakt og forsvarede med alle mand. Det gjorde ondt på vores spil, da vi er vant til at spille med bolden på fødderne og angribe. Vi ønsker altid at vinde komfortabelt. Vi havde bolden meget og skabte de nødvendige chancer for at gøre livet lettere for os selv. Uanset hvordan kampen gik, så satsede vi konstant på at score endnu et mål.

- Hvis vi vinder udekampene i januar, så har vi muligheden for at kæmpe med om ligaen. Det er en nøglemåned.

Efter kampen mod Huesca skal Barca nu møde Athletic Bilbao, Granada og Elche på udebane i ligaen. Inden opgøret mod Elche møder man Real Sociedad i den spanske Super Cup.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder