Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Ansu Fati kan være tilbage om en måned

Skader - 4. januar 2021
Medie: Ansu Fati kan være tilbage om en måned

© Alex Garcia


Ansu Fati blev tilbage i november måned skadet i en kamp mod Real Betis og blev efterfølgende opereret i sit venstre knæ med succes af Dr. Cugat. Efter 10 kampe og knap 600 minutter på banen med fem mål til følge måtte han bide i det sure æble og han har lige siden set til hjemme fra sofaen af.

I dag bekræfter Barca så at Ansu Fatis knæ er blevet undersøgt af Dr. Cugat og her kan lægen bekræfte, at alt ser rigtig godt ud. Og selvom Barca ikke lukker noget ud, så erfarer AS, at Ansu Fatis fremskridt er så gode, at han kan være tilbage allerede i næste måned.

Den 9. november stod det klart, at Ansu Fati ville være ude i op til fire måneder og derfor først være tilbage i starten af marts, men efter dagens undersøgelse er der måske håb forude og selvom det umiddelbart virker for tidligt, at han er klar til Champions League-braget mod PSG den 16. februar, så er der håb for at han vender tilbage kort tid efter.

Det er gode nyheder for Barca, at Ansu Fati så småt er ved at være tilbage. Han har været farlig foran mål i samtlige minutter og det er bestemt ikke noget, som man kan sige om de øvrige angribere. Mod Huesca havde man et hav af chancer, men formåede altså kun at score et enkelt mål.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder