Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er pisket til sejr mod Bilbao

La Liga - 5. januar 2021
Barca er pisket til sejr mod Bilbao

© EPA-EFE


I anden spillerunde af La Liga fik Barca deres udekamp mod Athletic Bilbao udskudt og den står nu for døren. Længe har Barca haft en kamp i hånden i forhold til mange af mandskaberne over dem i tabellen, og nu får de chancen for at komme tættere på toppen.

Onsdag aften skal Barca på en svær opgave. De har det sjældent let mod Athletic Bilbao på San Mamés og har faktisk tabt de seneste to kampe mod baskerne og spillet den tredje uafgjort. Senest Barca slog Bilbao på udebane var i 2017, så det er bestemt ikke baseret på de seneste besøg, at Koeman og co. skal finde optimisme.

Samtlige hold over Barca i tabellen har spillet flere kampe end catalanerne udover Atletico Madrid, som trods en flot førsteplads faktisk har spillet én kamp mindre end Barca. Madrilenerne er hele 10 point foran Koemans mandskab, men Barca kan med en sejr ude mod Bilbao onsdag aften rykke over Villarreal og Real Sociedad, som begge har spillet flere kampe end Barca.

Med en sejr vil man desuden ligge sig fem point bag Real Madrid med lige mange kampe spillet. Så det er et Barca-hold der er pisket til sejr hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme tættere på toppen. Hidtil har det ikke været smukt med bare otte sejre i 16 kampe og en øjeblikkelig femteplads.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder