Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pengenød: Barca tog bussen til kampen mod Huesca

La Liga - 6. januar 2021
Pengenød: Barca tog bussen til kampen mod Huesca

©


Når Barca spiller på udebane i La Liga, flyver de typisk til kampene medmindre det kan klares på en kort bustur - som f.eks. når man møder naboen Espanyol. Men da man mødte Huesca i weekenden var flyvemaskinen skiftet ud med bussen - og det var der en god grund til.

Det er ingen hemmelighed, at økonomien kradser i Barca i disse dage. En kombination af Josep Bartomeus arbejde samt den voldsomme coronakrise kan virkelig mærkes i Barca, hvorfor spillerne over flere gange er blevet bedt om at gå ned i løn. Derfor er hver en udgift vigtig at kigge på, og der skal spares, hvor der kan.

Med 270 kilometer mellem Barcelona og Huesca ville en flyvetur have været kutyme. Men det var det altså ikke i weekenden, hvor man i stedet tog bussen og kørte sammenlagt i seks timer. Det skete, da det tidsmæssigt ville give det samme med en flyvemaskine, men til gengæld var busturen omtrent 220.000,- kr. billigere.

Det er altså ikke normale dage mange steder rundt om i fodboldens verden og i en så stor klub som Barca, som tjener styrtende med penge, er man altså hårdt ramt, når man beder sine stjernespillere om at sidde i en bus til en længere køretur. Det gik dog fint og Barca formåede at hente en smal 1-0-sejr og dermed fik man tre meget vigtige point.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder