Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frank Lampard drømmer om at træne Barca

Nyheder - 6. januar 2021
Frank Lampard drømmer om at træne Barca

©


Mens Frank Lampard var aktiv som fodboldspiller kom der på et tidspunkt kontakt mellem ham og Barca, men et skifte til den catalanske storklub gik aldrig igennem. I dag er han træner i Chelsea, hvor han spillede 648 kampe og scorede 211 mål som aktiv.

Ifølge journalisten Guillem Balague drømmer Lampard stadig om at skrive under med Barca - men denne gang som træner. Balague fortæller, at Lampard altid har haft en drøm om at tage til Barca, men meget skal ske før det går i opfyldelse. Han er nemlig ikke den typiske træner, som Barca tager ind - men med en ny præsident ved magten i Barca snart, kan alt naturligvis ske.

Som træner for Chelsea gør Lampard dog ikke noget stort arbejde i disse dage. Med en øjeblikkelig placering på niendepladsen i Premier League har han ikke formået at få meget ud af alle de penge, som han spenderede i sommers - blandt andet på Timo Werner og Kai Havertz.

Blot syv sejre er det blevet til i de første 17 Premier League-kampe og det gik helt fra hinanden i weekenden, da Chelsea tabte 3-1 hjemme på Stamford Bridge til Manchester City, som med lidt mere skarphed sagtens kunne have scoret dobbelt så mange mål.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder