Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri: Har aldrig scoret med hovedet før

La Liga - 7. januar 2021
Pedri: Har aldrig scoret med hovedet før

©


Pedri er godt i gang med at slå sit navn fast hos alle fodboldfans. Kamp efter kamp leverer han en solid og god præstation og i går krydrede han det med et mål og en assist foruden at være stærk oppe i Barcas offensiv. Specielt hans samarbejde med Messi roses til skyerne.

Efter at Athletic Bilbao kom i front efter tre minutter, udlignede Pedri 10 minutter senere, da han headede De Jongs indlæg i kassen. Efter kampen satte Pedri ord på kampen.

- Jeg har aldrig scoret med hovedet før. Jeg vidste, at De Jong ville kæmpe for at nå bolden og derfor tog jeg chancen for at stå klar inde i feltet. Det endte heldigvis godt, forklarer han om målet

- Vi vidste at det var en vigtig kamp og at Bilbao ville gå efter dybdebolden til Williams, som kan bruge sin fart. Da de scorede så tidligt, så er det normalt, at det kan slå dig ud. Men det skete ikke for os. Vi løftede i flok og fik de tre vigtige point.

- Messis mål gik meget hurtig. Han kom bagfra og han råbte til mig. Hvis han ikke havde sagt noget, så havde jeg ikke set ham. Jeg så, at keeperen var ude, så jeg afleverede og han scorede.

- Der er stadig lang vej i La Liga og alt kan ske. Vores plan er at kæmpe til sidste kamp for førstepladsen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder