Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman om mål: Manglende koncentration

La Liga - 7. januar 2021
Koeman om mål: Manglende koncentration

©


Der var kun gået tre minutter af opgøret mellem Athletic Bilbao og Barca i aftes, da Ronald Koeman allerede måtte kigge ned i græsset og ærgre sig. Barca fejlede nemlig stort, da Williams slog til på én enkelt aflevering og sørgede for et lynhurtigt mål til baskerne.

Barca fik dog kæmpe sig tilbage og var oppe med 3-1 før Muniain til sidst fik pyntet på resultatet. Koeman ærgrer sig over den manglende koncentration, men roser holdet for at slå igen. Desuden er der roser til Messi og unge Pedri.

- Resultatet er måske lidt misvisende. Vi var langt bedre i mange aspekter af kampen. De kom foran meget hurtigt på grund af manglende koncentration i forsvaret, men så tog vi kontrol over kampen, vi spillede godt og vi var meget fokuserede. Det er aldrig let at spille på San Mamés, kom det fra Koeman.

- Jeg er glad for resultatet og på den måde, vi vandt på; at komme tilbage efter at være kommet bagud mod et stærkt hold. Vi fortjente sejren og holdet spillede forrygende. Vores intention er at kæmpe til sidste kamp om trofæet. Der er stadig lang vej op til toppen, men vi forbedrer os tydeligt.

- Pedri viser, at han er moden af sin alder. Hans kvaliteter tyder på enorm modenhed, men også rent mentalt er han langt fremme. Som jeg har sagt før, så viser Messi altid gejst på banen. Denne gang ramte han målet og det har nok ændret udfaldet. Han ramte træværket, han skabte chancer og han scorede. Det er det, som vi ønsker.

Koeman har ingen tid til at glæde sig over sejren. Om bare to dage skal man til Andalusien og møde Granada.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder