Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi med i toppen af topscorerlisten igen

La Liga - 7. januar 2021
Messi med i toppen af topscorerlisten igen

©


Lionel Messi har haft en sløvere start i denne sæson end tidligere set, men alligevel er han nu blandt de øverste på toplisten i La Liga. I aftes scorede han to mål og spillede utrolig inspireret og med sine to mål er han oppe på ni af slagsen i La Liga. Det gør ham til delt topscorer.

Suárez stak hurtigt væk fra Messi på topscorerlisten efter skiftet til Atletico Madrid, men som man kender Messi, så skal han bare ikke bruge meget på at dukke op på toppen. Stille og roligt har han kravlet op på listen og nu deler han førstepladsen med sine gode ven Suárez samt Gerard Moreno og Celta Vigos Iago Aspas. Alle på ni mål.

Det var centimeter der gjorde, at Messi ikke snuppede førstepladsen for sig selv efter gårsdagens kamp. Messi fik nemlig annulleret et mål undervejs ligesom han ramte træværket to gange. Der var altså muligheder for endnu flere mål og efter kampen i aftes kan Barca-fans håbe på, at Messi for alvor har genfundet sit niveau og nu fortsætter med at underholde, som han har gjort det i så mange år.

Topscorerlisten hidtil - La Liga 2020/2021
1. Messi 9 mål
2. Suárez: 9 mål
3. Aspas: 9 mål
4. Moreno: 9 mål
5. Benzema: 8 mål
6. Oyarzabal: 7 mål
7. Llorente: 6 mål
8. Morales: 6 mål
9. Felix: 5 mål
10. Kike: 5 målLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder