Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benedito: Jeg tror, at Messi skifter

Transfermarked - 8. januar 2021
Benedito: Jeg tror, at Messi skifter

©


I sommers gik det fuldstændig amok med historier og rygter omkring Lionel Messis fremtid og det skulle senere vise sig at være sandt. Messi havde informeret Barca om, at han ville væk, men den daværende præsident gjorde det totalt umuligt for Messi at forlade klubben. Enten skulle hans frikøbsklausul på 5,2 milliarder indløses, eller også skulle han blive.

Efterfølgende satte Messi sig ned med GOAL og forklarede hele forløbet og erkendte, at Bartomeu gang på gang havde været falsk over for ham, og nu er spørgsmålet om Messi har tænkt sig at blive i klubben eller forlade den gratis til sommer. Præsidentkandidat Agusti Benedito har sine tvivl.

- At beholde Messi er den største nyhed for klubben, men jeg er ikke særlig optimistisk omkring det. Det ville have glædet mig, hvis Messi i sit seneste interview slog fast, at han ville blive i Barca, men det gjorde han ikke, og derfor må vi vente med at se, hvad der sker, forklarer Benedito ifølge Marca.

- Sandheden er, at jeg er pessimistisk. Man skal huske på, at han tilbage i august valgte at forlade klubben efter 20 år, og han sagde ikke, hvad han ville. Det mest realistiske jeg kan forestille mig er, at han forlader klubben til sommer. Jeg mener helt sikkert, at det er vigtigt at han bliver i klubben, da han forstår hvilke to år man nu går ind i.

- Han har været i klubben i 20 år, han er Barca-fan og jeg tror, at han er meget reserveret omkring emnet.

Messi har i dag retten til at forhandle kvit og frit med de klubber han ønsker, da hans kontrakt i Barca udløber til sommer, hvor han i øvrigt kan skifte gratis.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder