Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Stolt af mine 250 kampe

Nyheder - 8. januar 2021
Ter Stegen: Stolt af mine 250 kampe

© FC Barcelona


Marca-André ter Stegen rundede for nyligt 250 kampe i Barca-trøjen og det er en bedrift, som han er meget glad for. Med sine 250 kampe kravler han lige præcis ind i top 5 over målmænd med flest kampe for klubben og han fortæller, at han senest valgte at forlænge sin kontrakt fordi, at han ønsker at blive i klubben.

Ter Stegen fik ellers en svær start på tilværelsen i Barca, da han kæmpede med Claudio Bravo og i en periode kun fik lov til at spille i Champions League. Siden formåede han dog at tilkæmpe sig rollen som førsteholdskeeper og ingen kan i dag forestille sig en anden mand på kassen end den tyske mur.

Da Barca slog Athletic Bilbao med 3-2 i La Liga onsdag aften, rundede Ter Stegen 250 kampe. Dagen efter på træningsanlægget blev han tildelt en trøje med sit navn og det store nummer påskrevet bagpå.

- Jeg er i top 5 blandt nogle store legender. Jeg er virkelig stolt af det. Det er vigtigt at leve i nuet og jeg forlængede senest min kontrakt fordi, at jeg ønsker at blive her, forklarede Ter Stegen i den forbindelse.

På Twitter gør han ligeledes opmærksom på, at han glæder sig til at spille mange flere kampe for Barca. Næste kamp kommer i morgen, hvor Barca på udebane møder Granada.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder