Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé nærmer sig Giuly - sigter efter Henry

Nyheder - 8. januar 2021
Dembélé nærmer sig Giuly - sigter efter Henry

©


Ousmane Dembélé har endnu ikke prøvet at spille en hel sæson færdig i Barca uden at blive ødelagt af skader. Til gengæld er der tydelige forbedringer hos franskmanden, som har ændret en masse i sit private liv for at styrke sig selv på banen. Blandt andet har han en professionel kok ansat, så han indtager den rigtige nærring.

På banen er der da heller ikke tvivl om, at Dembélé holder til mere end tidligere og desuden får han mere spilletid hvilket resulterer i flere mål og assists. Til trods for at han ankom i 2017, så har han kun scoret 24 mål for Barca. Det er langt fra det ønskede antal mål, da Barca hentede ham for mange penge. Men han er begyndt at bevæge på sig.

Således er han nu kun to mål fra at udligne Ludovic Giuly, som indtager andenpladsen på listen over franske topscorere i Barca. Giuly scorede 26 mål for Barca og da Dembélé er nået op på 24 af slagsen varer det altså ikke længe før den franske ferrari får noget at glæde sig over. Medmindre der sker noget totalt uventet, så når Dembélé at overhale Giuly i denne sæson - og derefter sigte han mod Thierry Henry.

Thierry Henry kom til Barca og var med til at vinde The Treble. Han scorede 49 mål i sine 121 kampe og han sidder altså op toppen af franske målscorer i Barca. Dembélé skal sparke 25 mål i kassen for at gå op på siden af Henry.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder