Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Araujo er ubesejret i La Liga

La Liga - 9. januar 2021
Ronald Araujo er ubesejret i La Liga

© FC Barcelona


Ronald Araujo har i denne sæson helt sikkert fået mere spilletid end han havde forventet. Skader og karantæner har sendt ham på banen og faktisk er han en spiller, som Koeman kan regne med. Barca har nemlig ikke tabt med Araujo på banen. Der er dog et stykke vej op til rekorden.

Udover at vinde prisen for det bedste Barca-mål i december, så har han i sine 15 ligakampe endnu ikke tabt. Barca har tabt kampe i denne sæson, men det har været uden Araujo grundet skader og taktiske træk fra Koeman. Det er ikke mange spillere, som kan prale af at have spillet 15 ligakampe uden at tabe. Messi nåede op på 21 ligakampe uden at tabe da han lagde ud i sin tid.

Men rekorden holder Paulinho. Da han begyndte at røre på sig i La Liga spillede han faktisk hele 34 kampe uden at tabe. I den sæson, hvor han var i Barca, led man det første nederlag sent i sæsonen ude mod Levante, men her var Paulinho ikke med. Derfor tabte han faktisk aldrig med Barca i La Liga - han skiftede nemlig efter sæsonen.

Selvom Araujo spiller i forsvar, hvor man ofte må bryde ind og lave frispark, så er han taktisk klog og desuden er hans timing tæt på perfekt - selvom han da har lavet fejl som mod Eibar, der kostede et mål. Således har han kun lavet fire frispark i indeværende sæson hvilket givet et snit på ét frispark begået hvert 186. minut. I Barca kommer Jordi Alba tæt på med ét frispark begået hvert 184. minut.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder