Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Magiske Messi igen i rekordbøgerne

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. januar 2021
Magiske Messi igen i rekordbøgerne

© SPORT


FC Barcelonas uundværlige troldmand, Lionel Messi, er ikke bleg for at sætte personlige rekorder, inden superstjernen, måske, lægger Barca-støvlerne på hylden efter en helt igennem legendarisk karriere i den catalanske storklub.

Argentineren scorede to gange i gårsdagens opgør på udebane mod Granada, som jo dermed betyder at Leo er oppe på sammenlagt 11 scoringer i La Liga i denne sæson.

Ikonets første scoring i kampen betød at milepælen var nået og at anføreren nu er den første spiller i La Ligas historie til at have scoret over 10 mål i ligaen i hele 15 sæsoner i træk.

Storsejren var længe tiltrængt for catalanerne som endnu havde haft en storsejr tilgode i ligaen i denne sæson. Antoine Griezmann og Lionel Messi stod for hver to mål i 4-0 sejren over Granada.

Sejren betyder dermed at Barcelona nu er på tredjepladsen, hvor man er to point efter Real Madrid og fire point efter førerholdet Atletico Madrid - hvor sidstnævnte dog har tre kampe tilgode i La Liga.

Messis seneste scoringsrekord er blot en dråbe i havet blandt de utallige Messi-rekorder gennem tiden.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder