Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas målmandstræner blev udvist mod Granada

La Liga - 10. januar 2021
Barcas målmandstræner blev udvist mod Granada

©


Barca spillede i går sin tredje udekamp i træk og helt som håbet, hentede man de tre point. Man formåede at fastholde det gradvist bedre spil og med 0-4 på måltavlen ved slutfløjt kunne catalanerne glæde sig over at få endnu flere point ind på kontoen. Men det var med en bitter smag i munden efter opgøret.

José Ramon de la Fuente er Barcas målmandstræner og han blev faktisk udvist allerede i det 16. minut, fremgår det af dommerens rapport fra opgøret. Det var linjedommeren, som efter et kvarters spil tog fat i dommer De Burgos Bengoetxea og forklarede ham situationen. Siden blev de la Fuente udvist.

- I det 16. minut blev De La Fuente udvist for følgende grund: At nærme sig modstanderen trænerstab og råbe "Du er en idiot, din klovn", står der således i dommerens rapport fra kampen og det er helt sikkert noget, som Koeman vil tage op til et internt møde.

På nuværende tidspunkt er det ikke til at vide hvilken straf, som de la Fuente får. Noget tyder på, at han får karantæne og en mindre bøde, da det er set før i Spanien og i denne type situationer, men på nuværende tidspunkt er der ikke noget nyt herom.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder