Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca hentede den fjerde udesejr i træk

La Liga - 10. januar 2021
Barca hentede den fjerde udesejr i træk

©


Barca har haft store problemer på udebane i denne sæson og det har hverken Ronald Koeman eller spillerne lagt skjul på. Gradvist er holdet dog blevet bedre og selvom man har mødt modstandere, som man på papiret burde kunne slå, så har der været adskillige bump på vejen.

I aftes var man en tur sydpå, da Granada lagde græs til runde 18 af La Liga. Her sikrede Barca sig en stensikker sejr på 4-0 på to mål af Messi og to mål af Griezmann. Dermed rundede man faktisk den fjerde udesejr i træk. Det er første gang i sæsonen, at man opnår det.

Den 5. december 2020 tabte man med 2-1 ude mod Cádiz hvilket er seneste nederlag i La Liga. Man har siden spillet uafgjort med Valencia og Eibar og man har slået Levante og Real Sociedad. Den 22. december gik man på banen i Valladolid og vandt sikkert med 3-0 og det var startskuddet til en gode stime på udebane.

Den efterfølgende udekamp var mod Huesca, hvor man lige præcis hentede sejren på 1-0 før Athletic Bilbao krævede en god kamp af Barca, hvor catalanerne vandt 3-2. Det var tredje udesejr i træk og i aftes kom den fjerde så, da Granada på eget græs blev slået med hele 4-0.

På onsdag spiller man igen på udebane, men under andre omstændigheder. Man møder Real Sociedad i den Spanske Super Cup, som afvikles på neutral grund. Kampen spilles på Estadio Nuevo Arcángel i Córdoba og hvis man vinder, så går man videre til Super Cup-finalen, som ligeledes spilles væk fra Camp Nou.

Det er dog ikke slut med udekampe endnu. Efter fire udekampe i træk - potentielt med finalen bliver det fem - spiller man nemlig også ude mod Cornellá i Copa del Rey før man slutter af ude mod Elche i slutningen af måneden efterfulgt af en hjemmekamp mod Athletic Bilbao. Dermed kan det blive til syv udekampe i træk.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder