Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: 3 ud af 9 præsidentkandidater dropper ud

Præsidentvalg 2021 - 11. januar 2021
Overblik: 3 ud af 9 præsidentkandidater dropper ud

©


Der er kun 13 dage til at præsidentvalget i Barca sættes i gang. Flere har meldt sin ankomst og kæmpet ihærdigt på at opnå nok gyldige stemmer til at komme med til valget, men allerede nu er tre ud af ni droppet ud. Det sker, da de ikke har formået at samle nok stemmer til at blive betragtet som præsidentkandidat.

For at komme med i feltet skal mindst 2.257 klubmedlemmer have skrevet under, men da stemmerne skulle indleveres i dag kunne det konstateres, at tre mand må droppe ud. Med Pere Riera var det vidst på forhånd, at han ikke ville få nok stemmer. I dag meddelte Agusti Benedito, at han heller ikke får nok stemmer og her til eftermiddag er det så Jordi Farré, som må droppe ud.

Jordi Farré var faktisk manden der ud ad til satte gang i hele bevægelsen, som fik Josep Maria Bartomeu til at gå af som præsident i klubben. Desværre for Farré har hans projekt ikke overbevist og dermed må han altså se til udefra mens en anden kandidat får jobbet som præsident i Barca.

Spørgsmålet er nu hvor mange der når igennem nåleøjet. Det bliver man helt sikkert klogere på i løbet af i dag - men én ting er sikkert: Favoritterne Joan Laporta og Victor Font er langt foran de øvrige.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder