Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Martin Braithwaite: Jeg bliver i Barca

Transfermarked - 11. januar 2021




Martin Braithwaite: Jeg bliver i Barca

©


Martin Braithwaite er begyndt at røre på sig i Barca efter at have fået mere spilletid til trods for at han kan gå flere kampe uden mål. Han får dog godt med spilletid hvilket er prioriteten. Ofte er det blevet skrevet, at han skal videre i karrieren, da Barca jagter Memphis Depay, men det er ikke en mulighed, at han skifter her i januar, hvor transfervinduet er åbent. Ej heller til sommer hvor den nye præsident helt sikkert kommer til at foretage ændringer i truppen.

I et interview med spanske TV3 slår han således fast, at det glæder ham, at Barca kigger efter alternativer til angrebet, men at han har ambitioner om at vinde titler.

- Det er ikke en mulighed at forlade Barca her i vintermarkedet. Og heller ikke i slutningen af sæsonen. Næste sæson fortsætter jeg i Barca, hvor jeg kæmper for mine mål. Vi har i denne sæson chancen for at vinde mange titler, og det er ambitionen. Jeg tænker ikke på andet end at vinde titler med Barca. Derfor står jeg op hver morgen for at arbejde hårdt, fortæller danskeren og følger op omkring Memphis Depay-rygterne:

- Jeg kan godt lide at klubben søger efter nye spillere. Det er nødvendigt i så stor en klub som Barca, som går efter at have de bedste spillere i verden. Spillerne kræver også intern konkurrence. På den måde får man mest ud af alle og det skræmmer mig ikke - tværtimod motiverer det mig, følger han således op.

Martin Braithwaite er udtaget til den trup, som onsdag aften spiller Super Cup-semifinale mod Real Sociedad på neutral bane. Vinder man den kamp, står man i finalen, hvor det første trofæ kan blive vundet.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder