Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Her er præsidentkandidaterne

Præsidentvalg 2021 - 11. januar 2021
Officielt: Her er præsidentkandidaterne

©


Alle ni mand, som valgte at indsamle stemmer til at komme i betragtning til præsidentjobbet i Barca har nu fået optalt deres stemmer. Der er ingen tvivl om, hvem folket gerne ser som præsident - men der skal et valg til før Joan Laporta igen kan kalde sig for Barca-præsident.

Ni mand meldte deres interesse i at starte et nyt projekt op i Barca og mens de har knoklet på livet løs for at promovere sig selv, kan man nu endelig danne sig et overblik. Fire mand fik nok stemmer og her løb Joan Laporta med klart flest stemmer fra klubbens medlemmer. Få overblikket her.

Målet var ens for alle: At skaffe mindst 2.257 stemmer.

Inde
Joan Laporta: 10.257 stemmer
Victor Font: 4.710 stemmer
Toni Freixa: 2.821 stemmer
Emili Rousaud: 2.510 stemmer

Ude
Jordi Farré: 2.082 stemmer
Xavi Vilajoana: 1.967 stemmer
Fernandez Alá: 1.177 stemmer
Riera: Trådte fra
Agusti Benedito: Trådte fra

Der skal fortsat en kontrol til for at se, om samtlige stemmer er gyldige. Derfor hænger Emili Rousaud på et hængende hår, da han kan blive sendt ud såfremt man finder 254 ugyldige stemmer. Lige nu står det dog til at blive mellem Laporta, Font, Freixa og Rousaud. Sidstnævnte var en del af Bartomeus bestyrelse, men valgte at træde fra, da han ikke kunne forene sig med de værdier, Bartomeu begyndte at lægge på bordet mod slutningen af sin tid i klubben.

Der er præsidentvalg den 24. januar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder