Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsidentvalg: Det sker der nu

Præsidentvalg 2021 - 12. januar 2021
Præsidentvalg: Det sker der nu

©


Præsidentvalget er ved at skærpe til i Barca og i går var en stor dag for Joan Laporta, Victor Font, Toni Freixa og Emili Rousaud. De alle ønsker at kæmpe om posten som præsident i Barca, og de alle formåede at skaffe de nødvendige 2.257 stemmer for at blive præsidentkandidat. Men de kan ikke juble helt endnu.

I aftes bekræftede Barca, at fire mand samlede nok stemmer mens Jordi Farré, Lluís Fernandez Alà og Pere Riera valgte at rive deres stemmesedler over, da de ikke formåede at skaffe nok. Endeligt dukkede Agusti Benedito slet ikke op - han indså forinden, at han slet ikke havde samlet nok.

Fra og med i dag den 12. januar og frem til den 14. januar skal samtlige stemmer valideres. Det betyder, at de Laporta, Font, Freixa og Rousaud ikke er officielle præsidentkandidater endnu. Stemmernes gyldighed skal valideres og først herefter kan de juble såfremt de ender på over 2.257 stemmer. Her er det primært kun Rousaud, som kommer til at sove uroligt. Han skaffede nemlig blot 2.510 stemmer og kan med et par hundrede ugyldige stemmesedler ende med at blive smidt ud af feltet.

De øvrige kandidater kommer dog næppe til at forvente problemer. Så lige nu handler det udelukkende om at få valideret stemmesedlerne i de kommende par dage og herefter bliver der meldt yderligere ud. Datoerne er således: 12-14. januar valideres stemmesedlerne og den 24. januar er der præsidentvalg.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder