Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o: Ansu Fati skal tage over for Messi

Nyheder - 13. januar 2021
Eto'o: Ansu Fati skal tage over for Messi

©


Lionel Messi er 33 år og bliver 34 om et halvt års tid, men det til trods leverer han stadig fodbold på højeste niveau. Det så man senest mod Granada, hvor han scorede to gange og konstant var en trussel. Når argentineren en dag vælger at stoppe i Barca, så mener Samuel Eto'o, at Ansu Fati skal tage over.

Ansu Fati har haft gang i en lynkarriere indtil en skade slog ham ud. Han forventes at være tilbage omkring februar, men her vil man utvivlsomt dosere hans spilletid så han ikke kommer tilbage og overbelaster sig selv. Men hans kvaliteter har han allerede vist og det spår Eto'o en stor fremtid.

- Han er en spiller til fremtiden. Han gør det fremragende og jeg mener, at klubben gør klogt i at planlægge fremtiden med ham på holdet. Man bør holde godt øje med ham. Jeg håber, at han er Messis erstatning på sigt, fortæller Eto'o til Sport Bible, som interviewede den tidligere Barca-angriber.

Da Eto'o var aktiv i Barca var han med til at vinde det hele. Blandt andet scorede han i Champions League finalen i 2009 i Rom mod Manchester United. Han nåede at spille 199 kampe og score 130 mål til følge før han rykkede til Inter og siden Anzhi Makhachkala, Chelsea, Everton, Sampdoria, Antalyaspor, Konyaspor og slutteligt Qatar SC.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder