Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi deltog ikke ved dagens træning

Spansk Supercup - 13. januar 2021
Medie: Messi deltog ikke ved dagens træning

©


Mundo Deportivo kan onsdag formiddag berette, at Lionel Messi ikke deltog ved dagens lette træning, hvor man finpudser detaljerne inden aftenens Super Cup-kamp mod Real Sociedad. Således var han ikke blandt spillerne som gik ombord på bussen, der kørte truppen til stadion.

Messi er i hopla for tiden og selvom han omkring årsskiftet havde bøvl med den ene ankel, så er han komme sig over det og trænede da også med normalt i går, da man trænede hjemme i Barcelona. Koeman og teamet valgte at tage til Córdoba i går for at kunne træne her til formiddag og slappe af inden kampen uden at skulle ud på en rejse.

Men Messi var ikke at finde på træningsbanen. Ronald Araujo var egentlig heller ikke med på bussen, men han dukkede op senere. Det gjorde Messi til gengæld ikke og i skrivende stund har klubben ikke meldt ud hvad grunden til det er. Ingen ved, om Messi har pådraget sig en skade eller om der står andet bag. Det kunne dog ligne en mindre skade, da truppen er samlet i Córdoba og Messi er derfor ikke i hjemlige omgivelser til at kunne foretage noget personligt med klubbens tilladelse - som det er set før.

Klubben melder helt sikkert snart ud omkring situationen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder