Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan starter Barca i aften

Spansk Supercup - 13. januar 2021
Avis: Sådan starter Barca i aften

© FC Barcelona


Der er spansk Super Cup på programmet i aften når Barca og Real Sociedad mødes i semifinalen, der spilles over én kamp. Her skal der en sejr på bordet for at gå videre til finalen og det forventes ikke, at Ronald Koeman tager let på opgaven selvom han i går ikke lagde skjul på, at Super Cuppen ikke er blandt de vigtigste trofæer.

Her til formiddag deltog Messi ikke i træningen, men Sport tror alligevel på, at argentineren starter inde i aften. Det forventes han ifølge avisen at gøre sammen med Griezmann og Dembélé på toppen med De Jong, Pedri og Busquets bag sig mens Araujo, som sad over mod Granada med en skade, er tilbage sammen med Lenglet, som fik sig en pause grundet karantæne.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Dest, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Messi, Griezmann og Dembélé

Lokale medier i Catalonien spår dog ændringer i startopstillingen, da man står midt i et krævende program, men i og med at der er tale om en plads i finalen, så erfarer Sport, at Koeman går all in.

Om Messi er klar til kampen får man svar på senere i dag. I første omgang er det med forbehold for argentineren, som altså ikke deltog i den afgørende træning inden kampen. Der er kick off i aften klokken 21 på 6'eren.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder