Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

ESPN: Messi er tæt på at melde fra til i aften

Spansk Supercup - 13. januar 2021
ESPN: Messi er tæt på at melde fra til i aften

I formiddags blev Barca hentet af en bus, som kørte spillerne til træning, men bekymringen steg, da Lionel Messi ikke blev set gå ud til bussen. Siden er det kommet frem, at han er blevet på spillethotellet og Barca har holdt kortene tæt til kroppen siden. Faktisk har man slet ikke meldt noget ud om dagens træning, som de ellers plejer.

Ifølge ESPN er der nye oplysninger i sagen. Messi havde det rigtig fint i går og deltog derfor ved træningen på lige fod med sine holdkammerater, men i morges mærkede han igen ubehag i låret, som man så det mod Granada, og derfor valgte man, at han skulle springe træningen over. Ingen ved på nuværende tidspunkt om Messi deltager i aftenens vigtige Super Cup-kamp mod Real Sociedad, men ESPN erfarer, at Messi er meget tæt på at melde fra.

Man ønsker ikke at risikere, at skaden bryder helt ud og holder ham ude i længere tid, og derfor ser man argentineren an i disse timer. Meget tyder på, at han ikke kommer i spil, da han er så vigtig en spiller, at det vil være lettere at undvære ham i aften end over flere uger. Svaret får man med al sandsynlighed først omkring klokken 20 når Ronald Koeman frigiver navnene på de spillere, der indleder kampen.

- Det ser ud til, at Messis ubehag fra kampen mod Granada ikke helt er aftaget endnu. Han havde ikke en god fornemmelse i morges og blev derfor på hotellet. Vi må vente til i aften med at se, om han spiller - men han er tæt på at melde fra, skriver ESPN således.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder