Annonce


Annonce

Annonce

Assistent: Messi og Dest har skadesproblemer

Skader - 13. januar 2021




I skrivende stund er Barca på banen mod Real Sociedad i Super Cuppens semifinale og her er hverken Lionel Messi eller Sergiño Dest med. Da truppen kørte ud for at træne i formiddags, var det uden Messi hvilket lynhurtigt skabte overskrifter i samtlige sportslige medier.

Det var på forhånd vidst, at han døjede med baglårsproblemer efter opgøret mod Granada, men han trænede med på normal vis i går og blev udtaget, men følte altså ubehag i morges på hotellet. Barca har ikke selv meldt noget ud, men det har Ronald Koemans assisttræner Alfred Schreuder fra sidelinjen i Cordoba inden kick off.

- Messi har haft lidt problemer, så han spiller ikke i dag. Vi ønsker ikke at risikere noget. Det samme med Dest, som også har haft småproblemer. Derfor spiller Mingueza højreback, forklarede Schreuder og fulgte op:

- Om Messi kan spille på søndag i finalen? Vores fokus er på at vinde kampen i aften, konkluderede han.

Dermed er det altså de første ord fra Barca omkring Messis situation og umiddelbart er det ikke så slemt, men nok til at man ikke ønsker at risikere noget i aftenens semifinale, hvor angrebet i stedet består af Griezmann, Braithwaite og Dembélé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Assistent: Messi og Dest har skadesproblemer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder