Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Havde ikke studeret Real Sociedad

Spansk Supercup - 14. januar 2021
Ter Stegen: Havde ikke studeret Real Sociedad

©


Marc-André ter Stegen viste igen i går hvorfor han hører til blandt toppen af verdens bedste keepere. Han var den store helt i straffesparkskonkurrencen mod Real Sociedad og da Riqui Puig scorede det afgørende, kunne jublen for alvor bryde løs, da man nu har sikret sig en plads i finalen.

Efter kampen dukkede Ter Stegen op på sidelinjen til et interview og her erkendte han, at han nærmest ikke havde studeret Real Sociedads straffespark til trods for at han var super stærk da det endelig gik løs på banen.

- Vi havde nærmest ikke studeret dem, men vi spillede mod dem i La Liga og vi har set et par af deres straffespark i denne sæson, selvom det er helt anderledes når det endelig gælder. Jeg er virkelig glad for sejren, forklarede Ter Stegen til Movistar.

- Det var en skam, at jeg ikke reddede straffesparket i ordinær spilletid, da kampen i så fald ville have været anderledes, men jeg er glad for vores indsats og jeg mener, at vi fortjente sejren. Fornemmelsen i truppen er god, men det er et must at vinde disse kampe og jeg er bare glad for at kunne hjælpe.

- I de første 25 minutter pressede de utrolig meget og de gjorde det godt. Vi fandt efterfølgende mere plads mellem linjerne og de blev noget mere trætte. Begge hold er udmærket klar over, at hvis man scorer i den forlængede spilletid, så bliver det svært for modstanderen. Måske havde de flere chancer, men sejren er den som tæller i sidste ende.

- Jeg er ligeglad med hvem vi møder i finalen (Real Madrid eller Athletic Bilbao). Uanset hvem vi møder, så vil de kræve det maksimale ud af os. Nu skal vi slappe af efter 120 intense minutter, da det er nødvendigt før finalen.

Finalen spilles på søndag. Modstanderen findes i aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder