Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca møder Athletic Bilbao i Super Cup finalen

Spansk Supercup - 14. januar 2021
Barca møder Athletic Bilbao i Super Cup finalen

© Jose Breton - Jose Breton / AP


I disse dage afvikles den spanske Super Cup, hvor Barca, Real Sociedad, Real Madrid og Athletic Bilbao deltager. Semifinalerne blev efter en lodtrækning delt op således at Barca skulle møde Real Sociedad mens Real Madrid og Bilbao skulle dyste i den anden semifinalen.

Onsdag var Barca i aktion mod Real Sociedad i Córdoba, og her trak Barca det længste strå efter 120 minutter og en straffesparkskonkurrence. Torsdag aften skulle den anden semifinale så afvikles og her kom Athletic Bilbao på 2-0 i første halvleg på to mål af Raul Garcia, men Real Madrid steppede op i anden halvleg og fik et mål ved Benzema efter at VAR havde dømt franskmanden onside.

Benzema fik faktisk bolden i nettet igen kort tid efter, men denne gang kunne VAR ikke hjælpe. Klart offside, og Bilbao fortsatte med at have føringen og de formåede at holde den hjem i samtlige 99 minutter, da der var tjek for muligt straffespark til Real i sidste øjeblik, og dermed vandt baskerne billetten til finalen efter 2-1 over Real Madrid.

Dermed ved Barca nu hvem de skal møde i finalen. Den spanske Super Cup bliver altså mellem Barca og Athletic Bilbao på søndag klokken 21. Kampen kan ses på 6'eren.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder