Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Optimisme omkring Messi inden finalen

Spansk Supercup - 15. januar 2021
Optimisme omkring Messi inden finalen

©


Alt lod egentlig til at være fint, da Ronald Koeman udtog sin trup til kampen mod Real Sociedad, hvor Messi også indgik. Han trænede ligeledes med på normal vis dagen inden semifinalen mod baskerne, men da Koeman kaldte til en let omgang træning på spilledagen, var Messi pludselig fraværende.

Det viste sig, at han døjer med lidt problemer omkring det ene lår, og derfor valgte man ikke at tage nogen chancer. Barca vandt kampen uden argentineren, men der er optimisme i klubben forud for finalen på søndag mod Athletic Bilbao. Messi bliver undersøgt i dag.

Klokken 11 i dag træner spillerne hjemme på Ciutat Esportiva, og her skal Messi undersøges for at finde ud af, om han vil være i stand til at spille. Umiddelbart meldes der ikke noget ud, og Messi forventes at blive udtaget til finalen. Det forventes at Barca trækker det så længe som muligt for at gøre det sværere for Bilbao at forberede sig til kampen - der er en verden til forskel om Messi spiller eller ej.

Men optimismen vokser i Barca og man håber og tror på, at Messi er klar fra start når der blæses til kamp. Lørdag klokken 18 træner man på La Cartuja i Sevilla, hvor finalen spilles søndag aften. Det bliver nogle spændende dage, da der er tale om sæsonens første titel og et gigantisk boost selvtillid forud for den resterende del af sæsonen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder