Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Præsidentvalget udsættes

Præsidentvalg 2021 - 15. januar 2021
Medie: Præsidentvalget udsættes

©


Der har i dag været møde i Barca, hvor man skulle have nogle punkter på plads forud for det kommende præsidentvalg og ifølge RAC1 er valget blevet udsat således at der ikke er valg den 24. januar, som det ellers var planlagt - og som alle har arbejdet ud fra. Det kommer Victor Font til gode.

Victor Font er bag Joan Laporta på favoritlisten og med mere tid på hånden får Font mulighed for at forbedre sin kampagne og ramme endnu flere af klubbens medlemmer. Man så det blandt andet da der blev samlet stemmer ind til kandidaturet, da Laporta fik over 10.000 stemmer mens Victor Font samlede under halvdelen.

Ifølge mediet skal man nu forsøge at finde en ny dato for præsidentvalget. Den midlertidige præsident Carlos Tusquets skaber ikke mange venner i disse dage, da hans egentlige opgave er at sætte gang i valget. Han valgte at droppe det i december og nu ser det ud til, at han vælger at afvise det i januar også.

Angiveligt holdes der fast i, at det ikke er forsvarligt at holde et valg på nuværende tidspunkt på grund af de mange restriktioner som følge af Covid-19. I stedet arbejdes der blandt andet på, at klubbens medlemmer får muligheden for at stemme pr. mail.

Opdateret 13.00
Journalist Adria Santasusagna fra RAC1 skriver, at der lige nu anbefales at afholde valget omkring maj-juni. Altså om adskillige måneder, hvilket Barca-fans ikke har taget godt imod.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder