Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi slipper ikke for bøden

La Liga - 16. januar 2021
Messi slipper ikke for bøden

©


Tilbage i november gik hele fodboldens verden i stå, da nyheden om, at Diego Maradona var gået bort brød ud fra Argentina. Det ramte naturligvis også Barca, hvor specielt Lionel Messi havde et specielt forhold til Maradona. Efterfølgende fik Barca besøg af Osasuna hjemme på Camp Nou.

Kampen mod Osasuna skulle vise sig at blive ganske speciel, da Messi efter en scoring trak sin spilletrøje af og viste en anden spilletrøje fra Newell’s med Maradona bagpå. En rørende hyldest til legenden, men i Spanien er årsagen fuldstændig underordnet. Messi fik en bøde og det samme gjorde Barca.

I og med at der var tale om en helt ekstraordinær situation og en hyldest til en af fodboldens største legender, så valgte Barca og Messi at appellere bøden samt det gule kort, som Messi fik for at trække trøjen af. Først i går fredag kom der svar og overraskende var det, at dommerkomitéen valgte at afvise. Messi tog sin trøje af og derfor står det gule kort ved magt.

Han rev trøjen af for at vise et budskab, og derfor står bøden ved magt. Der er dog tale om småpenge for Messi, så det er bestemt ikke fordi, at han skal finde sig et ekstra job for at betale bøden. Til gengæld er man ærgerlig over, at man på så flot vis hylder end af sportens største personligheder, og at man så bliver straffes for det.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder