Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guardiola: Håber ikke at Garcia skifter

Transfermarked - 16. januar 2021
Guardiola: Håber ikke at Garcia skifter

©


Ingenting tyder på, at Barca henter Eric Garcia i Manchester City her i januar. Der er nemlig to ting, der gør, at man afventer situationen. Der var møde mellem præsidentkandidaterne og den midlertidige ledelse i Barca og her blev man enig om, at vente med at hente forsvarsspilleren.

Først og fremmest har Ronald Araujo og Oscar Mingueza vist gode takter og da Garcias kontrakt med City udløber til sommer og man dermed kan hente ham gratis, ser man ingen grund til at bruge penge på at hente ham nu, når man alligevel har forsvarsspillere i god form. Spørger man Guardiola så håber han ikke, at Barca trykker på knappen og henter Garcia her i januars transfervindue.

- Jeg håber, at han bliver, men Barca ved nok bedre end mig. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men måske sker det, kom det fra Guardiola ifølge ifølge AS.

Barca kan altså hente Eric Garcia gratis om et halvt års tid når hans kontrakt med Manchester City udløber. Det er da også planen lige nu, da der er en indbyrdes aftale mellem Barca og Garcia, men spørgsmålet har længe været om Barca ville punge ud for at hente ham tidligere.

20-årige Eric Garcia har spillet 30 kampe for Manchester City.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder