Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vi håber, at Messi spiller i morgen

Spansk Supercup - 16. januar 2021
Koeman: Vi håber, at Messi spiller i morgen

© EFE


Barca har i morgen aften chancen for at vinde sæsonens første titel når de møder Athletic Bilbao i den spanske Super Cup finale på neutral grund i Sevilla. Catalanerne har brug for sejren, da man på ingen måde har levet op til standarderne i denne sæson og et trofæ kan helt sikkert være med til at booste selvtilliden.

Lionel Messis fravær var en stor overraskelse mod Real Sociedad og spørgsmålet siden har været, om han kommer til at spille mod Bilbao i finalen. Ronald Koeman udelukker det ikke - men han garanterer heller ingenting. Messi kender sin krop perfekt og derfor har argentineren det sidste ord, kom det fra Koeman i dag.

- Holdet har det godt og er glade for at skulle spille finalen. Der venter os en stor modstander, hvor vi dog vil forsøge at dominere kampen og spille vores eget spil, kom det indledningsvis fra Koeman før han blandt andet kom ind på Lionel Messi.

- Vi håber på, at Messi kan deltage i kampen i morgen. Vi må vente indtil i morgen med at få svar. Messi selv har det sidste ord, da han kender sin krop bedre end nogen anden. Vi håber, at han er med, lød ordene fra cheftræner Koeman, som også gav en update på Sergi Roberto og Ansu Fati.

- Roberto er klar før Ansu, men jeg vil ikke sætte nogen dato for et comeback. De er godt på vej tilbage og Roberto vender nok retur om to uger mens Ansu har brug for mere tid.

Kampen mod Athletic Bilbao afvikles i morgen aften klokken 21.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder