Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta chokerer: Messi vil blive i Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. januar 2021
Laporta chokerer: Messi vil blive i Barca

© SPORT


FC Barcelonas levende legende, Lionel Messi, smed en bombe blandt de troldmanden jo ytrede ønske om at forlade Camp Nou - men den udmelding manes til jorden af præsident-kandidaten, Joan Laporta, som forklarede til mediet SPORT at superstjernen nu vil gøre alt for at blive i klubben.

Valgløfter eller ej. Joan Laporta ved tilsyneladende hvad der skal til for at skabe håb og fornyet tro i Catalonien.

For Barcas uundværlige 33-årige supermand meldte for sidste år ud at han ønskede at forlade klubben - et ønske som aldrig blev indfriet af klubbens nu tidligere præsident, Josep Bartomeu, som satte kløerne i Messi.

Messi indvilgede så i at fortsætte indtil sommeren 2021, hvor kontrakten udløber.

Og storfavoritten til at overtage præsidentposten, Joan Laporta, som jo tidligere har haft præsident-kasketten på i Barca, er sikker på at Messi vil blive i klubben.

- Jeg ved, at Messis ønske er at blive i Barcelona, og jeg ved, at han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at fortsætte i klubben, hvis klubben giver ham et tilbud, der passer ham, siger Laporta til Sport.

Lionel Messis forhold til den nu tidligere Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu, var mildeste talt anstrengt, mens fansene jo håber, at en ny ledelse kan overbevise argentineren om at forlænge opholdet i Catalonien.

Præsidentvalget skulle afholdes søndag den 24. januar, men grundet corona-situationen er denne udskudt og holdes sandsynligvis den 7. marts.

Víctor Font og Toni Freixa stiller også op ud over Joan Laporta.

Laporta stod i spidsen for FC Barcelona fra 2003 til 2010, hvor FC Barcelona havde nogle af sine bedste år.

I netop den periode vandt Barça Champions League to gange.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder