Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Præsidentvalget falder først den 7. marts

Præsidentvalg 2021 - 17. januar 2021
Medie: Præsidentvalget falder først den 7. marts

©


Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa, de tre officielle præsidentkandidater, havde møde med Barcas midlertidige ledelse, hvor man skulle finde en løsning på det kommende præsidentvalg. Selvom Joan Laporta er kæmpe fortaler for, at præsidentvalget finder sted nu, da klubben har brug for det, så blev valget udskudt.

Oprindeligt hed datoen den 24. januar, men det er blevet udskudt. Umiddelbart på ubestemt tid, da det er coronarestriktionerne, som umiddelbart bestemmer, men der tales om, at man har lagt den 7. marts ind i kalenderen som den mest realistiske mulighed. Det meddeler AS, Sport og Mundo Deportivo.

Det var en utrolig rodet affære med Josep Bartomeu som præsident i klubben, da myndighederne flere gange gjorde det klart, at såfremt man overholder anbefalingerne om blandt andet afstand og at spritte hænderne, så er der ingen problem i at afholde præsidentvalget. Men Bartomeu var stædig og afviste, da han ikke mente, at det var forsvarligt.

Siden kom den midlertidige ledelse til og her gjorde Tusquets, den midlertidige præsident, det klart, at hans job var at finde en dato for valget hurtigst muligt. Han er da også af den opfattelse, at til trods for at man gerne må afholde valget, så vil det næppe være forsvarligt. Derfor valgte man at udskyde præsidentvalget.

Situationen er dog anderledes i dag. Restriktionerne afholder befolkningen for at træde ud af sin egen hoveddør medmindre man skal på arbejde eller andet, som ikke kan undværes. Derfor giver det ingen mening at holde præsidentvalget i denne måned. Det betyder altså at Barca kører videre i yderligere to måneder uden en præsident med magt.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder