Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi kan risikere 4-12 kampes karantæne!

Nyheder - 18. januar 2021
Messi kan risikere 4-12 kampes karantæne!

©


Lionel Messi startede inde i gårsdagens finalen efter at han havde misset semifinalen. Et kæmpe boost til holdet, at verdens bedste fodboldspiller var blevet klar, men der var slet ingen tvivl om, at han aldrig skulle have spillet. Han var tydeligt bange for, at skaden ville gå op, og derfor var han langt fra sit vanlige niveau.

Umiddelbart var planen kun at lade ham spille en times tid for ikke at risikere noget, men ovenpå en skade, som holdt ham helt ude af kampen mod Real Sociedad, valgte Ronald Koeman at lade Messi spille alle 120 minutter i finalen - det blev dog kun til 119 minutter, da Messi så rødt lige inden at Barca tabte finalen med 3-2.

I denne uge skal den spanske dommerkomitée mødes og her afgøres det hvor stor karantænen bliver. Messi er sikker på at misse de kommende to kampe, men spørgsmålet er om han får tildelt endnu flere kampe. Det betyder, at han misser Copa del Rey-kampen mod Cornellá i denne uge; en kamp, han nok helt sikkert ikke havde spillet alligevel mens han også misser udekampen mod Elche.

Skulle han risikere at løbe ind i fire kampes karantæne går han yderligere glip af kampene netop Athletic Bilbao i La Liga på Camp Nou samt udekampen mod Real Betis. Komitéen har mellem 4 og 12 kampe at gøre godt med alt efter hvor hård en forseelse de beslutter det var. Derfor kan Messi risikere at løbe ind i 12 kampes karantæne, selvom det nok ikke er så sandsynligt.

Det er altså en svær position, som han har sat sig selv i med det første røde kort i sin Barca-karriere. Han fik tidligere et rødt kort for Barca B mens han også blev udvist i sin landsholdsebut.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder