Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman er heldig med præsidentudsættelse

Præsidentvalg 2021 - 18. januar 2021
Koeman er heldig med præsidentudsættelse

©


Ronald Koeman må anses for at være utrolig heldig med at der ikke er præsidentvalg den 24. januar, som det ellers oprindeligt var planlagt. I stedet er det blevet udskudt på grund af Covid-19 og umiddelbart kigger man på den 7. marts som den nye dato for præsidentvalget. Det betyder, at Koeman får lidt mere tid i klubben.

Joan Laporta vil ikke have Koeman, Victor Font vil ikke have Koeman og Toni Freixa vil heller ikke have Koeman. Derfor er den hollandske træner meget heldig med at der ikke kommer en ny præsident til klubben, da han ellers ville være meget tæt på en fyreseddel.

Hvis der var blevet afholdt valg den 24. januar, så ville den nye præsident under ingen omstændigheder købe nye spillere baseret på, hvad Koeman ønsker. Koeman er ikke fremtidens træner i Barca under den kommende præsident og derfor vil det være i kategorien 'spild af penge' hvis man begynder at handle ud fra Koemans ønsker.

Alle tre præsidentkandidater har tidligere udtalt, at Koeman ikke er deres foretrukne træner, men at de respekterer ham og ønsker at give ham arbejdsro. Det er mere en stikpille til Bartomeu, når de siger, at Koeman ikke er deres foretrukne træner, da Bartomeu foretog en masse mærkværdige valg. I dag er Koeman udskældt blandt Barcas fans for sine mange beslutninger og han må anses for at være meget heldig med udskydelsen af præsidentvalget.

Den midlertidige ledelse går ikke ind og fyrer Ronald Koeman med accept fra præsidentkandidaterne. Lige nu får han lov til at køre videre indtil en ny præsident lander i klubben. Om den kommende præsident allerede har en træner klar er endnu uvidst - men der arbejdes hårdt bag kulissen på at gøre planen for fremtidens Barca.

Koeman har stået i spidsen i 26 Barca-kampe og ført klubben til 15 sejre, fem uafgjorte og seks nederlag. I aftes var Barca i den første finale under Koeman, som man tabte med 3-2 til Athletic Bilbao.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder