Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Det skrev dommeren i sin rapport om Messi

Spansk Supercup - 18. januar 2021
Det skrev dommeren i sin rapport om Messi

©


Lionel Messi fik i aftes sit første røde kort nogensinde for Barcas førstehold efter mere end 750 kampe. Det skete i det 120. minut af finalen i den spanske Super Cup mod Athletic Bilbao på et tidspunkt, hvor baskerne var foran med 3-2 og finalen synes tabt.

Messi havde netop afleveret bolden ud mod sidelinjen til sin holdkammerat, da Villalibre forsøgte at bremse Messis løb frem i banen. Messi kvitterede ved at placere to hænder i nakken på Villalibre og da dommer Jesús Gil Manzano havde set situationen igennem på TV-skærmen på sidelinjen, valgte han at give Messi et direkte rødt kort.

- I det 120. minut blev Lionel Messi udvist for følgende grund: At slå en modstander med sin arm ved brug af overdreven kraft med bolden i spil, men uden for spilafstand, skrev dommer Manzano i sin rapport efter opgøret.

Rapporten samt et videoklip af hændelsen skal en dommerkomitée anført af Carmen Pérez nu gennemgå for at finde frem til hvor stor en straf Messi skal have. Egentlig var det planlagt til at blive gennemgået onsdag, men det sker i stedet allerede i morgen. Carmen Pérez er præsident for fodboldforbundets dommerkomitée.

Straffen kan munde sig ud i hele 12 kampe men vurderes til at ligge på 2-3 kampe, da samme type situation tidligere er sket. I Spanien kan man dog aldrig læne sig op af lignende situationer - så det bliver spændende at se, hvad komitéen kommer frem til. Straffen skal afsones i Copa del Rey og La Liga.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder