Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué ansætter Sarabia som træner i sin klub

Nyheder - 18. januar 2021
Piqué ansætter Sarabia som træner i sin klub

©


Gerard Piqué har været ude med en skade i længere tid og i den tid har han blandt andet været produktiv i sin klub FC Andorra, som i dag har bekræftet Eder Sarabia som ny cheftræner. Sarabia tager over for Nacho Castro, som ellers havde ført klubben til en øjeblikkelig andenplads i ligaen blot ét point efter topholdet Nastic.

Eder Sarabia ringer helt sikkert nogle klokker hos Barcas fans, da han var assistenttræner under Quique Setién. Her kom Sarabia i problemer, da han på Bernabeu under El Clásico begyndte at svine Barca-spillerne til hvilket krævede en kæmpe undskyldning i omklædningsrummet. Forholdet blev aldrig repareret og der blev efterfølgende skudt nogle problematiske billeder hvor spillerne tydeligvis ignorerede Sarabia. Han blev fyret sammen med Setién.

Sarabia har altså trænet Piqué og nu har Piqué ansat Sarabia i sin klub FC Andorra, hvor det klare mål er at sikre en oprykning. Sarabia har været uden job siden han blev fyret i Barca og han har da også brugt sociale medier til at skyde med skarpt mod Josep Maria Bartomeu og hans ledelse da de sad på magten i Barca.

Sarabia er blevet udstyret med en kontrakt på to og en halv sæson.Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder