Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: To dages karantæne til Messi

Nyheder - 19. januar 2021




Der er i dag kommet en afgørelse i sagen om Lionel Messi. Argentineren blev i søndags udvist for at slå en modstander i nakken med overdreven kraft hvorfor dommer Gil Manzano hev det røde kort op. I dag er det bekræftet, at Messi sidder over i to kampe.

Præsidenten for fodboldforbundets dommerkomitée har i dag meddelt, at Messi må holde fri i de kommende to kampe med karantæne. Det sker som følge af det røde kort, som han fik mod Bilbao. Røde kort i den spanske Super Cup skal afsones - enten i Super Cuppen - eller i Copa del Rey og La Liga. Det betyder, at Messi misser kampene mod Cornellá og Elche.

Mod Cornellá ville Messi under alle omstændigheder være blevet sparet, da der er tale om en indledende pokalkamp, der typisk giver spilletid til yngre kræfter for at spare på stamspillerne. Men mod Elche bliver han svær at undvære, da man i forvejen ikke spiller imponerende. Til gengæld kan Barca glæde sig over, at han kun fik to kampes karantæne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: To dages karantæne til Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder